Kanapka z pastą z fasoli i ogórkiem kiszonym
SKŁADNIKI:
Bułka pszenna - 1 duża sztuka (70 g)
Fasola czerwona (puszka) - 0,5 szklanki (70 g)
Koncentrat pomidorowy 30% - 0,5 łyżeczki (9 g)
Oliwa z oliwek - 1 łyżka (9 g)
Ogórek kiszony - 0,5 sztuki (35 g)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Pokrój pieczywo i przygotuj pastę.
2. Fasolę odsącz z zalewy i dokładnie rozgnieć widelcem. Dodaj koncentrat pomidorowy, oliwę i wymieszaj, dopraw do smaku.
3. Posmaruj pieczywo pastą i ułóż na wierzchu plastry ogórka.
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
Energia: 400 kcal
Węglowodany: 56 g
Tłuszcz: 13 g
Białko: 15 g













![Młodzi podołali Wodeckiemu. Rewelacyjny koncert Fabryki Piosenki [FOTO] Młodzi podołali Wodeckiemu. Rewelacyjny koncert Fabryki Piosenki [FOTO]](https://static2.lok.lukow.pl/data/articles/sm-16x9-mlodzi-podolali-wodeckiemu-rewelacyjny-koncert-fabryki-piosenki-foto-1764437633.jpg)

![Spektakl teatralny „Grajka Mikołajka” dla grup zorganizowanych za nami [FOTO] Spektakl teatralny „Grajka Mikołajka” dla grup zorganizowanych za nami [FOTO]](https://static2.lok.lukow.pl/data/articles/sm-16x9-spektakl-teatralny-grajka-mikolajka-dla-grup-zorganizowanych-za-nami-foto-1764853245.jpg)

![Konkurs plastyczny na bombkę bożonarodzeniową [LISTA LAUREATÓW] Konkurs plastyczny na bombkę bożonarodzeniową [LISTA LAUREATÓW]](https://static2.lok.lukow.pl/data/articles/sm-16x9-konkurs-plastyczny-na-bombke-bozonarodzeniowa-lista-laureatow-1764844246.png)
Komentarze